Vlašská jádra v hořké čokoládě

Neohodnoceno
 
 

Vlašská jádra v hořké čokoládě. Vlašské ořechy jsou kvalitním zdrojem bílkovin (15g ve 100g) a jsou doporučovány při redukční dietě. Dále jsou bohaté na antioxidanty a minerální látky. Tento skořápkový plod je vynikající jak při přímé konzumaci, tak při pečení vánočního cukroví, do salátů, rizota nebo k těstovinám. Tyto suché plody jsou zdravou pochutinou, jelikož neobsahují vůbec žádný cholesterol, a proto je můžeme objevit v nízkosacharidových receptech.

Dostupnost Zvolte variantu Skladem (1,25 ks) Skladem Skladem
Varianta
459 Kč 253 Kč 139 Kč od 139 Kč    
Kategorie Hořká čokoláda
 

Složení: Hořká čokoláda (73%) ( cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, rostlinné tuky(palmový olej, olej z máslovníku, Sal, olej z jader manga) MLÉČNÝ TUK, emulgátory: slunečnicový lecitin a polyglycerylpolyricinoleát, přírodní vanilkové aroma) vlašská jádra 27%, leštící směs(tapiokový škrob, cukr, leštící látka: šelak, kokosový olej, kyselina citrónová, konzervant: kyselina sorbová. V hořké čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 38% Vedle kakaového másla obsahuje čokoláda i rostlinné tuky.
Alergeny: Skořápkové plody
Země původu: ČR

Nutriční hodnoty na 100g:
Energie: 2411 kJ/580 kcal, Tuky 40g,z toho nasycené mastné kyseliny 16g, Sacharidy 45g,z toho cukry 39g, Vláknina 1,6g, Bílkoviny 6,8g, Sůl 0,01g

Skladování:
Skladujte při teplotách do 18°C, relativní vlhkosti vzduchu do 65% a chraňte před slunečními paprsky.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: