Vlašská jádra v hořké čokoládě
Popis
Složení: Hořká čokoláda (73%) ( cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, rostlinné tuky(palmový olej, olej z máslovníku, Sal, olej z jader manga) MLÉČNÝ TUK, emulgátory: slunečnicový lecitin a polyglycerylpolyricinoleát, přírodní vanilkové aroma) vlašská jádra 27%, leštící směs(tapiokový škrob, cukr, leštící látka: šelak, kokosový olej, kyselina citrónová, konzervant: kyselina sorbová. V hořké čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 38% Vedle kakaového másla obsahuje čokoláda i rostlinné tuky.
Alergeny: Skořápkové plody
Země původu: ČR
Nutriční hodnoty na 100g:
Energie: 2411 kJ/580 kcal, Tuky 40g,z toho nasycené mastné kyseliny 16g, Sacharidy 45g,z toho cukry 39g, Vláknina 1,6g, Bílkoviny 6,8g, Sůl 0,01g
Skladování:
Skladujte při teplotách do 18°C, relativní vlhkosti vzduchu do 65% a chraňte před slunečními paprsky.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.