BOBIS Pomerančová kůra v hořké čokoládě

3 hodnocení
 
 

Pomerančová kůra v hořké čokoládě má vysoký obsah vlákniny, která zlepšuje trávení a snižuje hladinu cholesterolu. Dále obsahuje také tangeretin a nobiletin, které zmenšují riziko vzniku rakoviny. Kandovaná pomerančová kůra má citrusovou příchuť a nejen, že je to zdravá pochutina, ale také velmi chutná. Hořká čokoláda snižuje stres a dodává okamžitou energii. 

Dostupnost Zvolte variantu Skladem (0,65 ks) Skladem Skladem
Varianta
337 Kč 186 Kč 101 Kč od 101 Kč    
Kategorie Hořká čokoláda
 

Složení: HOŘKÁ ČOKOLÁDA (61 % ± 5 %) ˗ cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, rostlinné tuky (palmový olej, olej z máslovníku, Sal, olej z jader manga), mléčný tuk, emulgátory: slunečnicový lecitin E322 a polyglycerylpolyricinoleát E476; přírodní vanilkové aroma PROSLAZENÁ POMERANČOVÁ KŮRA(39 % ± 1 %) ˗ pomerančová kůra, cukr, glukózo fruktózový sirup, regulátor kyselosti kyselina citrónová,LEŠTICÍ SMĚS ˗ tapiokový škrob, cukr, lešticí látka: šelak E904; kokosový olej, kyselina: kyselina citronová E330, konzervant: kyselina sorbová E200.
V hořké čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 38 %. Vedle kakaového másla obsahuje čokoláda rostlinné tuky.
Alergeny: Mléko a výrobky z nich. Výrobek může obsahovat stopy arašídů, jiných skořápkových plodů, obilovin obsahujících lepek, sóju a sezamu.
Země původu: ČR

Nutriční hodnoty na 100g:
Energie:2005 kJ/ 478 Kcal
Tuky 21g
- z toho nasycené mastné kyseliny 12g
Sacharidy 67g
- z toho cukry 63g
Vláknina 4,9g
Bílkoviny 2,9g
Sůl 0,01g

Skladování:
Skladujte při teplotách do 18°C, relativní vlhkosti vzduchu do 65% a chraňte před slunečními paprsky.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: