› KULINÁŘ Koření › KULINÁŘ Pečená žebírka
Speciální směs na vepřové maso i do mletých směsí.
Originální receptura od Petra Stupky na pečení do trouby, na pánev i na gril. S trochou vody, piva, mléka nebo jogurtu namícháte z této směsi koření skvělou marinádu, která báječně ochutí nejen vepřová žebírka ale i jiné druhy masa pro pečení a grilování. Pro tučnější maso je dobrá kombinace i s trochou hořčice, pro masa netučná pak k tekutině přidejte trochu oleje. Výborně ochutí i nejrůznější mletá masa, nádivky a náplně. Zkuste také koření přidat do hladké mouky k obalování řízků nebo do různých těstíček na smažení. Směs přidejte i do luštěnin, dušené zeleniny a dalších pokrmů.
- kořenící přípravek sypký Skladujte v suchu a při pokojové teplotě.
Složení: cibule, mořská sůl (max. 15 %), paprika sladká, cukr (10 %), česnek, kmín, koriandr, kurkuma, zázvor, pepř černý, rozmarýn, tymián
Hmotnost: 90g
Balení: kyblíček