BOBIS Mandle v cukru

Neohodnoceno
 
 

Mandle v cukru  - tento skořápkový suchý plod je vydatný na oleje výrazně snižující hladinu cholesterolu v krvi. Kromě toho obsahují vydatné množství vlákniny, proteinů a řadu antioxidantů. Z minerálních látek je nejvíce zastoupen hořčík (Mg). Pro svou bohatou výživu jsou doporučovány k denní konzumaci, dají se konzumovat jen tak do pusy, v kombinaci s čerstvým či sušeným ovocem nebo jako přísada při pečení.

Dostupnost Zvolte variantu Skladem Skladem Skladem
Varianta
300 Kč 165 Kč 91 Kč od 91 Kč    
Kategorie Ořechy
 

Složení: Jádra mandlí, cukr, vanilkový cukr, skořice
Země původu suroviny: USA
Výrobek může obsahovat stopy arašídů, ostatních skořápkových plodů a sezamu.
Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Skladujte v suchu a chladu.

Nutriční hodnoty na 100g produktu:
Energetická hodnota: 575 kcal / 2397 kJ
Tuky: 38g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 2,8g
Sacharidy: 40g
- z toho cukry: 38g
Bílkoviny: 16g
Sůl: 0g